1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Бъди в час с иновациите с фирма НИК

Бъди в час с иновациите с фирма НИК

Снимка:

Широка гама продукти и услуги презентира фирмата на АГРА 2014

В рамките на Агра 2014 фирма НИК привлече вниманието на посетителите с редица иновативни предложения. Едно от тях е най-новият дисплей за навигация на Trimble TMX- 2050, едно многофункционално устройство с широко приложение в земеделската работа.

Connected Farm Dashboard предоставя на земеделците важна информация за извършените обработки на различните култури, местоположението на машините в реално време и още много допълнителна информация. Друг акцент в представянето на НИК е системата за контрол на материалите при сеитба и пръскане – Trimble Field IQ, която се използва за спиране и пускане на секциите на машините. На открита площ от НИК представят и 3 модела прикачни и самоходни пръскачки Berthoud.

Поредната изненада за фермерите от НИК е новият продукт, подбран специално, за да е от максимална полза за фермерите - метеорологични интернет базирани станции с марката Metos. Посетителите на Агра 2014 са първите, които имат възможността да се запознаят с многобройните функции на тези станции, подходящи за всички стопанства.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.