1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Фирми от секторите градинарство и животновъдство в Югоизточна Европа ще получават полезна информация от интернет канали

Фирми от секторите градинарство и животновъдство в Югоизточна Европа ще получават полезна информация от интернет канали

Проектът "АГРО-СТАРТ" обяви своя уеб страница - http://www.agro-start-see.eu/

Фирми от секторите градинарство и животновъдство в Югоизточна Европа ще имат нови инструменти за получаване на информация за това как могат да се развиват. Чрез интернет сайт, фейсбук страница и канал в мрежата youtube ще се разпространяват данни за услугите, които фермери от Югоизточна Европа ще ползват с цел осигуряване на по-добра конкурентноспособност на стопанствата си.

Проект "Транснационална мрежа за подпомагане на малки и средни предприятия в секторите животновъдство и градинарство – АГРО-СТАРТ"  обяви своя уеб страница - http://www.agro-start-see.eu/ , където всички заинтересовани страни могат да намерят информация за проекта, партньорите и иновативните подпомагащи инструменти, които ще бъдат създадени в рамките на проекта. Това съобщи Илияна Драганова, експерт в Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия в Русе, цитиран от "Дневник".

Страницата ще съдържа статии в медиите, секция за сваляне на файлове - протокол за подпомагащи услуги в Югоизточна Европа, пътеводител на добри практики, съдържание на курсовете за електронно обучение, видео материали от ключови събития и др.

На фейсбук страницата на "АГРО-СТАРТ" (https://www.facebook.com/agrostartproject) също може да бъде намерена информация за проекта. Там се очаква да се развият дискусии и да се обменя информация.  

На YouTube канала ( http://www.youtube.com/watch?v=G_tb1byTNzs&feature=youtu.be ) ще се качват видео материали от дейностите по проекта. 

Проект "Транснационална мрежа за подпомагане на малки и средни предприятия в секторите животновъдство и градинарство - "АГРО-СТАРТ" се изпълнява в рамките на Транснационална програма за сътрудничество - Югоизточна Европа и ще продължи две години - до края на ноември 2014 г. Той се изпълнява в седем държави - Румъния, България, Гърция, Италия, Словения, Република Македония, Албания - от 12 организации. Целта на проекта е да се повиши конкурентоспособността на малките и средни предприятия и да се промотира и улесни иновативното предприемачество.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.