1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. HL-Topmix стартира кампания 2017 със специално предложение

HL-Topmix стартира кампания 2017 със специално предложение

Предложението - немски продукти за високопродуктивни ферми

Партньорът за професионално фермерство HL-TopMix дава възможност на своите клиенти да получат повече при закупуването и употребата на висококачествени функционални фуражи Wisan. От 15 май до 15 август 2017 животновъдите ще могат да се възползват от специалната кампания, според която при закупуване на продукт от гамата Wisan ще получат точки с реална стойност в пари.

Акумулираната стойност ще може да се оползотвори за покупка на специализирани немски продукти на Ibeka&Panto - богато разнообразие минерални фуражи, енергийни концентрати, кофи за близане, млекозаместители, мюслита, специални продукти за стабилизиране на дажбата и за хранене през предстоящите горещите месеци. По този начин фермерите ще имат възможност да се възползват и убедят във високите качествата и свойствата на Ibeka&Panto, като ще могат да си подберат продукти, от които имат нужда във фермата.

Целта на HL-TopMix е популяризиране на цялостна концепция за хранене на базата на Wisan и продукти на Ibeka&Panto, която работи отлично на практика в много ферми в Германия и в България. Комбинацията от Wisan, енергиен концентрат и подбран минерален фураж допринася за запазване на високата продуктивност през всички сезони, повишава фуражния прием, подпомага подготовката за заплодителния период и води до цялостна оптимизация на разхода за изхранване на животните.

Специалистите на HL-TopMix изготвят индивидуални схеми на изхранване и приложение на различните продукти в зависимост от целите, които фермерът иска да постигне в конкретното стопанство. Идеята е чрез професионална експертност и прецизна дажба да се получат оптимални резултати във фермата.

За повече информация за кампанията Wisan и нейните условия може да получите на sales@hl-topmix.com, в интернет на адрес: www.hl-topmix.com и във фейсбук страницата на компанията.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.