1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Млади готвачи се събират на Национална квалификация Bocuse d’Or, хотелиери и ресторантьори – на дигитален семинар

Млади готвачи се събират на Национална квалификация Bocuse d’Or, хотелиери и ресторантьори – на дигитален семинар

Вторият ден на хорека изложението СИХРЕ 2020 предлага много продукти и разнообразна съпътстваща програма

Млади кулинари, които дават най-доброто от себе си. Професионални лектори, които разкриват възможностите на дигиталния маркетинг. Шеф-готвачи, които предават своите знания. Всичко това ще ни предложи съпътстващата програма на хорека изложението СИХРЕ, което се провежда от до 31 януари в Интер Експо Център.

През днешния ден форумът, провеждащ се под мотото „Завръщане в бъдещето“, дава сериозен акцент на младите кулинари и уменията им. Те ще премерят сили по време на националната квалификация за най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or. Състезанието се провежда като част от GastronomiX 2020 в рамките на СИХРЕ.

сихре

Редуцирането на отпадъците и свеждането им до нула са тенденция през тази година. „Журито ще вземе това предвид при крайното оценяване “, отбелязват от Българската асоциация на професионалните готвачи. След кратък брифинг в сутрешните часове Bocuse d’Or България ще продължи с ефективната си част. В края на деня се очаква да бъдат наградени най-добрите.

Бизнес и дигитална среда

Дигиталната среда е сред акцентите на съпътстващата програма. Тя е основен фокус и на „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“. Събитието ще очертае често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти и правилната онлайн комуникация с клиентите и Facebook чатботовете и др.

Сихре

Лекторите Георги Стефанов, Николай Йоргов, Благой Никушев, Милан Стойкович и Константин Занков ще ни запознаят с управлението на репутацията в интернет и привличането на чуждестранни партньори, увеличаването на продажбите на легловата база, туристическите услуги и допълнителните турове.

Професионалисти разкриват кулинарните си тайни

Денят ще бъде изпъстрен и с разнообразни лекции, демонстрации и презентации. На основната сцена в зала 1 METRO шеф Юри Велев ще разкрие тайната на италианските сирена и ястията от млечно телешко. Шефс клуб София, съставен от Виктор Жечев, Велизар Малинов и Йордан Касабов ще представят новите вкусове, преоткрити в традициите.

Сихре

Теорията за брашната Italmil, приготвяне на хляб и Pizzarella ще ни демонстрират професионалистите от Morello Forni. Ще видим и иновативния топъл хладилник EVEREO. Специален гост-презентатор е Марко Сантинело.

„Вратите на СИХРЕ 2020 са отворени за посетители от 10.00 до 18.00 часа“, напомнят организаторите. Всички новини от международния форум ще откриете и на www.sihre.bg.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.