1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Избирайки царевичните хибриди на GOLDEN WEST, вие избирате сигурността

Избирайки царевичните хибриди на GOLDEN WEST, вие избирате сигурността

Може да получите с 10-20% по-високи добиви от царевица благодарение на новата технология за сигурност Multiple Security System (MSS)

Променящите се климатични условия превърнаха отглеждането на царевица в предизвикателство през последните няколко години. В повечето европейски страни условията за отглеждане на царевица също бяха неблагоприятни през 2022 г.

Периодите на воден и топлинен стрес отчасти съвпаднаха с важния етап на цъфтеж и наливане на зърната. Това беше и основната причина за по-ниските добиви.

Франция, Румъния, Молдова, Северна Италия, Словения, Словакия, Централна Германия, Унгария, България са сред най-силно засегнатите региони в Европа.

В тези изключително тежки условия царевичните хибриди на Golden West показаха своите предимства. Нашите партньори получиха средно 10-20% по-високи добиви в сравнение с конкурентни продукти. Това не беше изненада за нашите селекционери на царевица, тъй като те вече внедриха преди пет години новата технология за сигурност Multiple Security System (MSS). Чрез тази технология голяма част от новите царевични линии се създават чрез дублиране на хаплоиди, което се извършва в контролирана среда на умерена до умерено силна суша и топлинен стрес в Южна Африка, близо до границата с Намибия.

И резултатите дойдоха!

През 2022 г. отчетохме отлични добиви, доказвайки още веднъж, че нашите продукти, освен с висока устойчивост на суша, се характеризират и със стабилност на добивите. Благодарение на добрия „stay green” ефект растенията от нашите продукти поддържат своя свеж зелен статус за повече от 10 дни по-дълго от тези на другите компании за семена.

GW2122 - FAO 330, впечатлява с ранното си развитие през пролетта. Кочаните винаги са пълни до горе, без болести.

GW3808 - FAO 350, е един от нашите най-нови продукти и ни кара да се чувстваме горди с отличното си представяне. Не е преувеличено да се каже, че това е най-добрият устойчив на суша хибрид на пазара.

GW9003 - FAO 370, ни впечатли отново с изключително стабилното си представяне при различни условия на отглеждане.

• Нашите нови попълнения, подходящи за интензивно отглеждане и производство, както на зърно, така и на силаж, възнаградиха своите собственици с високи добиви:

 

  • GW3378 FAO 390
  • GW4627 FAO 500
  • GW0185 FAO 550
  • JETA POLY FAO 650
  • EGEAN FAO 680

 

Щастливи сме, когато нашите клиенти са доволни от резултатите в края на годината.

За пореден път те се убедиха, че с Golden West избират сигурността!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.