1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Изгодни и гъвкави продукти за земеделци и животновъди от Райфайзенбанк

Изгодни и гъвкави продукти за земеделци и животновъди от Райфайзенбанк

Всеки земеделец и животновъд, независимо от колко години е в бранша, знае много добре, че за спокойната организация на работата, за модернизацията на техниката и разширяването на дейността трябва да имаш надежден партньор. През последните години Райфайзенбанк (България) се утвърди като предпочитан партньор дори в трудни за сектора времена. В сектор Земеделие, банката е отпуснала средства за около 230 млн. лв. само през последните три години. Райфайзенбанк продължава да предлага атрактивни специални продукти, гъвкави разплащателни схеми, възможност за сезонно погасяване на вноски, както и комбиниране на различни продукти. Всички те са разработени, за да отговарят на конкретните ви нужди, планове и идеи за развитие. Ето от какви предимства можете да се възползвате и вие:

АГРОКРЕДИТ ЗА ПОКУПКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ

Този инвестиционен кредит е подходящ за закупуване на земеделска земя от I до V категория. Възползвайте се от него, за да заместите постоянния разход за рента с вноски по банков кредит и така ще станете собственик на земеделската земя, която обработвате или ще можете спокойно да разширите вашето стопанство.

Повече за продукта -> вижте ТУК

АГРОКРЕДИТ ЗА ПОКУПКА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА

Модернизирайте стопанството си, намалете разходите си и повишете ефективността на производството си с този инвестиционният кредит от Райфайзенбанк. С него имате възможност да закупите на нова или употребявана селскостопанска техника при много изгодни условия.

Повече за продукта -> вижте ТУК

ОВЪРДРАФТ СРЕЩУ СУБСИДИИ ОТ ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“

Финансиране до 100% от размера на очакваната евросубсидия (максимум до 1 млн. лв.) е възможно, благодарение на предлагания от Райфайзенбанк кредит под формата на овърдрафт. Той е предназначен за всички регистрирани земеделски производители и животновъди, развиващи дейност и получили одобрение за получаване на субсидия от ДФ „Земеделие” по мерките за директно подпомагане. Средствата от кредита може да използвате за всички дейности, свързани с обработката на земя - оран, засяване, торене.

Повече за продукта -> вижте ТУК

Допълнителни предимства дават още пакетните програми, все по-популярната фирмена кредитна карта с възможност за безлихвени разплащания в търговските обекти и резервации при пътуване, както и непрекъснато опростявания административен процес. Специалистите на Райфайзенбанк ще подходят индивидуално към вашите нужди и ще ви предложат възможно най-подходящите продукти и атрактивни условия за развитието на вашето стопанство.

Допълнително предимство е, че като клиент на Райфайзенбанк, ще можете лесно и удобно от всяко място и устройство да комуникирате със специалист от банката чрез приложението за телефон, таблет и компютър RaiConnect. Към вашите планове и идеи ще подходят с разбиране и предложение и всички служители от регионалните корпоративни центрове на банката в страната (можете да видите техните адреси тук).

Райфайзенбанк (България) продължава да работи като надежден партньор и да се развива заедно със своите клиенти.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.