1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Риск Мениджърът на най-голямата румънска търговска компания ще участва на Зърнена Академия 2019 на 31 Октомври

Риск Мениджърът на най-голямата румънска търговска компания ще участва на Зърнена Академия 2019 на 31 Октомври

Томас Дийви е с експертиза за Черноморския регион

Томас Дийви е мениджър по риска, работещ за Cerealcom Dolj – един от най-големите производители и търговци на селскостопански продукти в Румъния. Томас работи, както с екипа на Cerealcom, така и с техните клиенти, за да анализира и предостави работещи решения за управление на печалбите, а все повече развива и нови дестинации и клиентела. 
 
„Според мен, Черноморският регион продължава да бъде един от най-бързо развиващите се селскостопански пазари в света, а Cerealcom е в челните редици на аграрните иновации в Румъния и затова е перфектно разположен да доставя качествени стоки както на потребителите от ЕС, така и на потребителите от Близкия Изток и Северна Африка”, коментира Томас Дийви.
 
Преди да се премести в Румъния Томас е бил риск мениджър в INTL FCStone, работещ с широка клиентска база от черноморски и европейски производители/потребители. 
Томас Дийви е с експертиза за Черноморския регион и темата на неговата презентация ще бъде „Точки за подкрепа и натиск за Румъния и Балканите“.
Организатори на Зърнена Академия са Агрикор и АгроПортал в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).
 
Конференцията ще се проведе на 31 октомври тази година в курорта Златни пясъци край Варна.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.