1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. За първи път в България пристига водещ експерт от CME Group, Чикаго, за среща на участниците на Зърнена Академия 2019

За първи път в България пристига водещ експерт от CME Group, Чикаго, за среща на участниците на Зърнена Академия 2019

Лекцията му ще бъде на тема хеджиране на пшеница и царевица в Черноморския басейн

Първокласни лектори от най-престижните международни анализаторски агенции и търговски компании ще вземат участие в Зърнена Академия 2019 г. в Златни пясъци на 31 октомври тази година. Сред тях ще бъде и Ерик Хешам, който е част от екипа по Земеделие на CME Group Europe и участва в управлението на договорите за фючърси и опции за пшеница, царевица, соя и соев шрот, както и в разработване на нови европейски инструменти за хеджиране като Черноморските фючърси на пшеница и царевица и растителни масла. Ерик се присъединява към CME Group - офис Лондон през юли 2013 г. Сред предишните роли на Ерик се включват позиции като ръководител на стоковите пазари на NYSE Liffe и междинен главен изпълнителен директор на Dubai Gold and Commodities Exchange.

Ерик Хешам ще изнесе лекция на тема хеджиране на пшеница и царевица в Черноморския басейн.

Организатори на Зърнена Академия са Агрикор и АгроПортал в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърнои фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.