Ondo – устойчив растеж с оптимални ресурси

Ondo е изцяло българска технология, зад която стои български екип

Ondo е система за автоматизиране на напояването, прецизното торовнасяне, мониторинг в реално време за открити земеделски площи, както и климат контрол за оранжерии.

Поради достъпната си цена и високата ефективност Ondo набира все по-голяма популярност сред малките и средни земеделски производители, като доказателство за това са засилените инсталации въпреки усложнената обстановка през последните месеци.

Ondo може да се използва в оранжерии, лозя, овощни градини, розови масиви, царевица и зеленчукови култури. Системата дава възможност на земеделските производители да проследяват и управляват в реално време растежа на своите земеделски култури от мобилно устройство или компютър, без да е необходимо да имат специфични технически познания за това или да са постоянно на терен.

Ondo е изцяло българска технология, зад която стои български екип. Внедрявайки Ondo, получавате висококвалифицирана експертиза в земеделието, в дигиталните технологии и автоматизацията на процесите, може да разчитате на качествена и навременна поддръжка, както и на достъпни цени. Средната възвращаемост на инвестицията, направена в Ondo, е година и половина, а резултатите са видими веднага – автоматизираното управление гарантира икономия на ресурси и повишаване на добива на земеделските производители. С Ondo се спестяват до 85% от разходите за вода, до 50% на разходите за електричество, дизел, газ и други източници на енергия, както и до 40% от разходите за торове. Значително се минимизира рискът от човешки грешки и се намалява времето, необходимо на фермерите при отглеждане на земеделската им продукция.

Може да потърсите Ondo, както за да направите нова инсталация, така и ако трябва да оптимизирате и модернизирате изградената си вече напоителна система, която е без автоматизация или с неефективна такава.

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.