1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. 100 % защита на семената с Ранкона 15 МЕ!

100 % защита на семената с Ранкона 15 МЕ!

Обеззаразителят предпазва от всички видове патогени, съпътстващи процеса на покълване и поникване

Продуктите от серията Ранкона осигуряват перфектна защита на семената, равномерно покритие и дълга защита от всички почвени фитопатогени на младите растения. Веднъж третирани, семената дълго запазват своята естествена кълняемост до 2 години. Това разясни в Добрич Христо Атанасов, мениджър в UPL. „Фирмата е с дългогодишна история при обеззаразителите у нас. Ние прилагаме високи технологии и осигуряваме качество при обеззаразяването на семена", допълни още експертът.

Една от фирмите, която разчита на Ранкона в продължение на дълги години, е селекционната компания Агроном. В момента във фирмата се обеззаразяват семена от пшеница за предстоящата сеитбена кампания.

„Най-важният момент от успеха на един фермер е да използва правилните семена, а това са добре заготвените семена", подчерта Тодор Губатов, управител на фирма „Агроном" в Добрич. „От няколко години разчитаме на Ранкона. Продуктът работи изключително добре и решава всички въпроси на фермерите относно болестите. С Ранкона 15 МЕ имаме 100 % защита и всички фермери могат да бъдат напълно спокойни, че няма да имат проблеми през вегетацията. Пробиви от този продукт при каквито и да било болести не сме наблюдавали през годините", обобщи още Тодор Губатов.

Ранкона 15 МЕ се предлага в иновационна микроемулсионна формулация. Има ниска доза на активното вещество на тон семена и ниска доза на приложение. Освен изброените дотук предимства като защита и покритие, с продукта може да се работи лесно в процеса на обеззаразяване.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.