1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Нов висококачествен биостимулатор от ЕКОФОЛ

Нов висококачествен биостимулатор от ЕКОФОЛ

AMINO EXPERT® BALANS

AMINO EXPERT® BALANS е висококачествен биостимулатор с оптимален баланс между 50% полезни аминокиселини и пептиди за максимален антистрес ефект. Високата доза на аминокиселините осигурява безпроблемното им включване в различни метаболитни звена на растенията.

Аминокиселините са градивните елементи на всеки жив организъм. Доставя на растенията всички аминокиселини в съотношение, съобразено с тяхната физиологична потребност.
За антистресовото въздействие на AMINO EXPERT® BALANS е много важен фактът, че съдържа висока доза пролин.

Биостимулаторът AMINO EXPERT® BALANS може да се добавя към течни и кристални листни торове, може да се комбинира с допълнително количество от един или повече микроелементи за преодоляване на проявен хранителен дефицит. Отлична смесимост и съвместимост с микроелементите  HELASOL®.

AMINO EXPERT® BALANS стимулира градивните процеси в растенията, активира растежа и развитието и ускорява възстановяването от различни увреждания.

BALANS е най-новият продукт от серията AMINO EXPERT®. През 2016 година земеделците от цялата страна се убедиха в отличните качества на иновативните биостимулатори на ЕКОФОЛ - IMPULS, BAZA, START, PROTEKT и биоразградимия прилепител и омокрител FIX.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.