1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Нови активни вещества за по-добри резултати

Нови активни вещества за по-добри резултати

Belchim представи нови продукти на семинара на НАЗ

За кратките 7 години, през които фирма Belchim е на българския пазар, компанията успя да се наложи по убедителен начин, отчитайки ръст в продажбите всяка година с около 30 %. Основната причина за това са надграждането на портфолиото с нови продукти и въвеждането на нови активни вещества.

Друг важен фактор за динамичното ни развитие е това, че 75 % от служителите ни работят с ботуши - с други думи - те са на полето. Залагаме на повече търговци и по-малко администрация, заяви по време на презентацията си в Пловдив Даниел Божанов, управител на Belchim. В рамките на 9-ия семинар на НАЗ компанията представи най-актуалните си продукти при хербицидите, фунгицидите и инсектицидите. Сред най-новите предложения е почвеният хербицид в слънчоглед- PRAXIM, с приложение 200 мл/дка 2 дни след сеитба. Това е широкоспектърен селективен хербицид от групата на линурон, за контрол на едногодишни широколистни и някои житни плевели.

Пред 2020 година компанията излиза и с пакетни предложения. Едното от тях е комбинацията SAMSON + TEMSA, както и SAMSON+TEMSA+ONYX.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.