1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Семинар на ДюПон Пионер в Плевен

Семинар на ДюПон Пионер в Плевен

Компанията представи офертите си 2017 г.

Новата продуктова листа на ДюПон Пионер беше представена на семинар пред земеделски производители от района на област Плевен. Форумът беше открит от регионалния представител Здравко Босев.  Въпреки влошената метеорологична обстановка на 17 януари многобройната аудитория беше безспорно доказателство за интереса към продуктите на ДюПон Пионер.

Поради отличното представяне на хибридите през 2016 г и високите добиви мнозина земеделски производители побързаха да осигурят по-отрано семената за пролетната кампания. Общата нагласа сред тях е, че дори и при критични метеорологични условия те ще получат високи добиви.

За Северната част на страната традиционно P64LE25 е най-предпочитаният слънчоглед. Отлични резултати е дал новият хибрид, който фирмата наложи миналата година за първи път- P63LE113. Завидно добри добиви е донесъл и P64LE99.  Позитивни отзиви има и за шарения слънчоглед P64ВВ01.

Здравко Босев посъветва земеделските производители да избират хибриди царевица със стабилно поведение на полето. Това което са предпочели фермерите са били P0216, Р0023, Р9911. Като цяло компанията има много силни хибриди в група 400 по ФАО. Високи добиви дават и тези които са в група 300 по ФАО- Р59241, Р59486.

На семинара в Плевен беше представен новият регионален представител на фирмата за район Враца и Кнежа Лилия Георгиева,  агроном по професия с 12 годишен опит.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.