1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Сигурна защита и гарантирани добиви с Байер КропСайанс

Сигурна защита и гарантирани добиви с Байер КропСайанс

Снимка:

На Агра компанията представи новите си продукти за 2014 г.

Богата палитра от иновативни продукти предлага Байер КропСайанс на фермерите за стопанската 2014 г. По време на участието си на Агра 2014 компанията презентира портфолиото си с акцент върху фунгицидите и хербицидите при житни култури.

Две ще са знаковите имена при фунгицидите за тази стопанска година. Първото предложение е Зантара, за третиране на пшеница и ечемик и за успешна борба с брашнеста мана, черна стъблеста ръжда, кафява листна ръжда, септориоза и фузариоза.

Вторият нов фунгицид при житни е Сфера Макс. Той е предназначен да опази пшеницата, ечемика и захарното цвекло от болестите септориоза, фузариоза, брашнеста кафява и листна ръжда.

Други иновации от Байер за 2014 г. са инсекто-фунгицидът Монсерен Г - за третиране на семена от картофи, и Юнта Куатро - за четворна защита на семената. Новите предложения при хербицидите са Аденго -приложим при царевица и силаж, и Буктрил - за третиране на пшеница, ечемик, овес и ръж, царевица и сорго.

С тези нови попълнения в продуктовата си листа, и с вече популярните и доказали се по българските полета ефективни продукти за безкомпромисна растителна защита, Байер КропСайанс се утвърждава като безценен партньор и помощник на земеделските производители у нас.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.