1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. Nuseed® - високите добиви са само началото

Nuseed® - високите добиви са само началото

Изберете правилния слънчогледов хибрид за стопанството ви с върхова агрономическа производителност

За растениевъдите е от основно значение да е сигурно, че засетите хибридни семена ще доведат до успешно и печелившо прибиране на реколтата. Nuseed® си сътрудничи с растениевъди, дистрибутори и преработватели за разработване на модерни нови хибриди, които да отговорят на изискванията на пазара и да осигурят върхова агрономическа производителност за високи добиви.

С Nuseed® можете да изберете правилния слънчогледов хибрид за стопанството ви с върхова агрономическа производителност. Днешният пазар се задвижва от ползите за здравето на потребителите и доказана рентабилност за растениевъдите, осигурявайки значително по-високи добиви.

Onyx

N5LM307 Onyx®

Нашите единствени по рода си слънчогледови хибриди Onyx® са селектирани да осигуряват големи, отличителни, изцяло черни семки на пазара за конфекшън. Нашето пионерско селектиране съчетава високи добиви и най-добрата агрономическа устойчивост към стресови условия на отглеждане.

Гамата Onyx® съчетава поносимостта към хербициди Clearfield® и Clearfield Plus®, с отлична устойчивост на заболявания и сила на стъблата. Onyx® осигурява на слънчогледа характеристики, които ще донесат печалба на растениевъдите и ще доставят точно това, от което се нуждае пазарът.

ConOil

X9767 ConOil

Конойл хибридите на Nuseed® имат отлична пазарна гъвкавост, често предлагайки многобройни пазарни възможности, включително идеална възможност за белене, както и за храна за птици с добро съотношение семка към люспа, като тези хибриди осигуряват на растениевъда по-голяма увереност във високорискови области.

Нашата програма за линолови и високоолеинови слънчогледови хибриди се разви бързо и можем да предложим на пазара нови продукти за сезон 2021 г. Нашите новаторски програми ни позволяват да определим генетичните характеристики, които могат да отговорят на конкретни нужди на пазара, да разработим молекулярни маркери за селекция и да определим ключови входящи характеристики, които могат да бъдат ограничени до конкретни производствени географски области.

High Oleic

N4H470 CLP High Oleic

Нашите регионални офиси, местни екипи и модерни проучвания в страната означават, че Nuseed® има бърз растеж в Европа. Нашият висококвалифициран европейски екип е отдаден на осигуряването на изключително обслужване и нови възможности. Независимо дали сте растениевъд, дистрибутор, преработвател или пекар, искаме да гледате на нас като на предпочитан партньор. Работейки с нашия глобален център за научноизследователска и развойна дейност, нашият регионален екип постига увеличаване до максимум на богатата ни банка от зародишна плазма за осигуряване на нови, основаващи се на растения решения на крайните потребители в Европа.

За повече информация относно местните дистрибутори се свържете с нас на info.eu@nuseed.com или ни изпратете съобщение на Фейсбук @NuseedBulgaria.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.