1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Абонаментни планове за заместващ комбайн New Holland от официалния вносител ИНТЕРАГРИ България

Абонаментни планове за заместващ комбайн New Holland от официалния вносител ИНТЕРАГРИ България

Гарантирайте вашата сигурност и спокойствие по време на жътва с абонаментните планове на ИНТЕРАГРИ България СТАНДАРТ и ПРЕМИУМ

От днес ИНТЕРАГРИ добавя още една услуга  в своето портфолио, с която гарантира спокойствието и сигурността на клиентите си по време на натоварения жътвен сезон -  абонаментни планове за заместващ комбайн по време на жътва. Клиентите могат да избират между 2 пакета от услуги – Стандарт и Премиум, които им осигуряват спокойна работа и гарантирана сигурност, че реколтата ще бъде прибрана качествено и навреме.

Със стартовия пакет услуги, включени в абонаментния план Стандарт, клиентът гарантирано ще получи заместваща машина, в случай че проблемът не е отстранен до 48 ч. от диагностицирането му. След изчерпване на абонамента, таксата се приспада от цената на услугата за първите 4 дни, а клиентът получава 10% отстъпка от стандартния наем на комбайн, като ползва гарантиран приоритет. 

В допълнение, с пакет Премиум, абонатите на услугата получават отстъпка до 90% от транспортните разходи, в зависимост от местонахождението на заместващата машина и базата на клиента. В пакета са включени и Автокаско, Гражданска отговорност, разрешителни ГДНП, АПИ, в случай на необходимост за съответната машина.

Абонирайте се още сега, запазете своето предимство за предстоящата жътва. Обадете се на тел. 0700 46 666

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделеието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666

 

IA

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.