Жътвата не може да чака - инвестирайте сигурно!

Наем на нов комбайн NEW HOLLAND от ИНТЕРАГРИ България с опция за покупка

Комбайнът е добре обмислена инвестиционна покупка, която гарантира дългосрочната сигурност на вашия бизнес, ето защо изборът му е от съществено значение и зависи от множество фактори. Неговата стойност се определя не само от цената, която заплащате в момента, но и от всички, вложени в него иновативни технологични решения, както и от условията на гаранция, поддръжка и услуги с добавена стойност, предлагани от производителя и официалния вносител в страната.

В днешните  все по-усложнени агро-климатични условия, на помощ идват иновативните технологии, гарантиращи високи качество и производителност, а това да имате иновативен и технологично напреднал комбайн на ваше разположение по всяко време е най-доброто решение за максималната ви ефективност. Комбайнът работи при много високо натоварване, концентрирано само няколко седмици в годината, затова сигурността е ключов фактор при избора.

С цел да отговори на индивидуалните клиентски потребности и все по-високите очаквания към търговците на земеделска техника, от м. март ИНТЕРАГРИ въвежда редица иновативни услуги, уникални за пазара на земеделска техника в България. С услугата НАЕМИ И КУПИ, Интерагри предлага възможност за наем на нов комбайн New Holland с опция за покупка. Само така ще се уверите на практика в предимствата на комбайна, който ще закупите и ще си гарантирате качествена жътва, висока производителност и отлична печалба, като се възползвате от най-високите достижения на световния иновационен лидер в прибиращата техника NEW HOLLAND.

С НАЕМИ И КУПИ от ИНТЕРАГРИ имате комбайн на ваше разположение за определен от вас срок (минимум 7 дни), при изгодни и гъвкави условия за наем. Като единствен официален вносител на NEW HOLLAND за България, ИНТЕРАГРИ предлага и най-добрите условия за покупка, като наетият комбайн се ползва и с допълнителни преференциални условия, гаранция от производителя, качествено следпродажбено обслужване със сертифициран сервиз и оригинални резервни части. ИНТЕРАГРИ България разполага с широка мрежа от собствени продажбено-сервизни комплекси на територията на цялата страна, сертифицирани по програмата за качество на обслужването Top Partner на NEW HOLLAND, гаранция за дългосрочната сигурност на направената покупка.

Световен иновационен лидер в прибиращата техника, в портфолиото си NEW HOLLAND предлага решение за всеки – с комбайни, подходящи за жътва на площи от 2 000 до над 10 000 дка. С цел да улеснят вашия избор, от ИНТЕРАГРИ препоръчват следните комбинации за избор на комбайн NEW HOLLAND спрямо големината на вашето стопанство:

от 2 000 до 5 000 дка

от 5 000 до 10 000 дка

над 10 000 дка

New Holland CX 6.80

   

New Holland CX 6.90

   
 

New Holland CR 7.80

 
 

New Holland CR 7.90

 
 

New Holland CX 8.70

 
 

New Holland CX 8.80

 
 

New Holland CX 8.90

New Holland CR 8.90

   

New Holland CR 9.80

   

New Holland CR 9.90

   

New Holland CR 10.90

       

 

Можете да заявите комбайн още сега, като си запазите предимство за предстоящата жътва, тъй като бройките и моделите са ограничени. Обсъдете вашите потребности с регионалните търговски представители на ИНТЕРАГРИ територията на цялата страна. Обадете се на тел. 0700 46 666 или заявете услугата НАЕМИ И КУПИ на www.interagri.bg

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделеието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.