1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Българската асоциация на търговците на агротехника прие нови членове

Българската асоциация на търговците на агротехника прие нови членове

Привличането на нови компании ще допринесе за по-голяма ефективност на стартиращата в началото на следващата година система VISTA

Фирмите Анимекс ЕООД, ЕТ Статев - Станимир Недялков и ИНТЕРАГРИ България АД са новите членове на Българската асоциация на търговците на агротехника, приети на редовно Общо събрание на Асоциацията в началото на месец октомври.

Привличането на нови членове е приоритет в мандатната програма на настоящия Управителен съвет на БАТА АГРО. С приема на фирма Тайтън Машинари България АД, през 2014 г. Асоциацията увеличи членския си състав с четири фирми - търговци на земеделска техника.

Според членовете на БАТА АГРО увеличаването на членския състав на Асоциацията и по-голямата представителност ще улеснят взаимодействието с държавните институции в сектор Земеделие, модернизирането на земеделския машинен парк и изработката на програми за развитие на селското стопанство в България.

Привличането на нови, сериозни компании в БАТА АГРО ще допринесе и за по-голяма ефективност на стартиращата в началото на следващата година система VISTA, чрез която фирмите от БАТА АГРО ще дават точна информация за продажбите на земеделска техника, което от своя страна ще послужи за основа при планиране на бюджетите за земеделска техника и модернизиране на стопанствата в страната.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.