1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Einböck изгражда нов тренировъчен и изложбен център

Einböck изгражда нов тренировъчен и изложбен център

Повече от 2 милиона евро е инвестицията в проекта

Einböck се фокусира върху интензивни лични контакти със своите клиенти. По тази причина е взето решение за изграждането на тренировъчен и изложбен център. В скоро време ще има възможност за обучение и директно представяне на различни технологии за органично и конвенционално земеделие в Дорф ан дер Прам, Горна Австрия.

Изграждането на този нов център започва в края на юни 2017 г., подготовката на площадката на производствения обект вече е направена. Einböck инвестира повече от 2 милиона евро в изложбена зала за пълната гама машини и няколко конферентни зали за групови обучения и индивидуални лични консултации. Допълнителните офиси за служителите ще бъдат разположени в горната част на сградата.

Иновативната конструкция на покрива от дърво е стабилна, без да се нарушават опорните колони и много от отворените остъклени пространства. Резултатът е отворено пространство и приятно цялостно впечатление. Основно предимство на сградата са кратките разстояния от учебните зали до машините. Само с няколко стъпки можете да преминете от теория към практика.

Einböck очаква с нетърпение скоро да посрещне много посетители в новата сграда. На началната страница www.einboeck.at можете да проследите развитието на строителството.

Einböck е семейна австрийска компания, специализирана в производството на богата гама от култиватори – универсални, за слята повърхност, мотични, ротационни. Машините с марка Einböck се отличават с изключително качество на материалите и издръжливост при всякакви почвени условия.

Вече шест години марката се представя в България ексклузивно от Булагро Машини АД и печели доволни клиенти в цялата страна.

За повече информация посетете уебсайта на Булагро Машини:
http://mashini.bulagro.bg/einboeck

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.