1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма Стойчеви стана официален представител на южнокорейските трактори TYM

Фирма Стойчеви стана официален представител на южнокорейските трактори TYM

Само сега – модел Т654, с мощност 65 к.с. за 44 000 лв. вместо за 47 500 лв.

Фирма Стойчеви добави нова гама машини в портфолиото си. Това са трактори, производство на южнокорейската компания TYM, базирана в Сеул.

TYM произвежда над 20 000 трактора годишно в мощностния диапазон от 20 до 130 к. с. Компанията е основана през 1951 година, като към настоящия момент имат над 1500 служители и над 400 млн. долара годишен оборот. Заводът в Иксан е разположен на над 100 000 м2 площ. Освен собствената марка TYM, корейците произвеждат ОЕМ трактори за брандове като Махиндра САЩ, Саме Италия и други. Собственият им бранд се продава основно в САЩ и Австралия. Дилърската мрежа на корейската компания наброява над 40 дилъра в цял свят. От 2016 година корейците са собственици и на бранда Брансън Тракторс.

Като официален представител за България, фирма Стойчеви са се фокусирали върху няколко модела, които допълват гамата им. Това са трактори от 40, 50 и 67 к.с. Двигателите са съответно Янмар, Перкинс и Дойц. Трансмисиите са 12х12, 16х16 и 24х24 предавки с механичен реверс, като всички трактори са оборудвани с климатик, две двойки хидравлични изводи, 2 вида тегличи, допълнителни тежести, джойстик за челен товарач. Моделите могат да се доставят и без кабина. Машините са изцяло предназначени за дейности, свързани с овощарството, лозарството, животновъдството и отглеждането на маслодайни култури.

Няма съмнение, че TYM се стреми да се превърне в световнопризнат производител на оборудване в селскостопанския сектор, чрез непрекъснати иновации и въвеждане на най-съвременни технологии. В лицето на Стойчеви те са намерили надежден партньор, който да осигури добро представяне на марката в България и да предложи най-важното - професионална консултация от фермери за фермери, добра обезпеченост от резервни части и сервиз.

И още на старта на многообещаващото партньорство фирма Стойчеви обявяват следната промоция на модела Т654, с мощност 65 к.с. Вместо за 47 500 лв. само сега може да го закупите за 44 000 лв. Възползвайте се от отстъпката. Инвестирайте разумно!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.