1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. FL 695 – здрава и универсална гума от BKT за революция на селскостопанските ремаркета

FL 695 – здрава и универсална гума от BKT за революция на селскостопанските ремаркета

Радиална гума със стоманен колан от международен индийски производител, специално разработена за подобряване на проходимостта в строителството и селскостопанските превози

BKT представя FL 695: нова гума със стоманен колан, разработена за по-добра проходимост на ремаркета, използвани в строителството и селскостопанските превози. Тя перфектно допълва офертата на BKT, която вече включва над 3600 артикула, като затвърждава позицията си на лидер в производство на офроуд гуми с най-широка продуктова гама, предлагана на пазара.

bkt

С нарастването на световното търсене и развитието на съвременните технологии тракторите и ремаркетата стават все по-важни и широко разпространени. Тези машини, които традиционно се използват в селското стопанство, сега намират приложение и в строителството поради своята гъвкавост, мощност и универсалност. Операторите на селскостопанската и промишлената техника полагат все повече усилия да оптимизират използването на машините си, за да намалят времето на престой и да се възползват напълно от потенциала им в различни работни условия. Тази тенденция се подхранва и с появата на революционни технологии като прецизно земеделие, роботика и електрически трактори, които допълнително увеличават производителността и екологичната устойчивост.

bkt1

„С FL 695 искахме да създадем гуми, които да отговарят на специфичните нужди на агроиндустрията, където ремаркетата играят ключова роля за общата производителност, както и оказват силно влияние върху оперативната ефективност. Но това не е всичко. FL 695 отговаря и на изискванията за стабилност, универсалност и здравина при всякакви работни условия. Тя се е доказала като ненадминато решение и благодарение на внимателен изследователски и развоен процес гарантира дълъг експлоатационен живот“ – коментира Денис Пиколо, продуктов мениджър в BKT.

bkt2

Уникалната централна шарка на FL 695 осигурява отлична стабилност и издръжливост при всякакви условия, като същевременно улеснява самопочистването ѝ на път, поле или друг вид терен. Дълбочината на протектора допринася за по-дълъг експлоатационен живот, а подсиленият каркас и стоманеният колан ефективно предпазват от пробиване. Освен това специалната смес, използвана в производствения процес, увеличава устойчивостта на пробиване, като по този начин осигурява надеждност при най-взискателните условия на работа.

bkt3

Още едно предимство на FL 695 се крие в нейната универсалност като идеално решение за пътни превози през зимата и за наторяване на почвата през лятото.

Понастоящем FL 695 се предлага в четири размера: 600/55 R 26,5, 650/55 R 26,5, 600/60 R 30,5 и 710/50 R 30,5. Тази гума допълва вече богатата гама на BKT, потвърждавайки стратегията на компанията да предоставя висококачествени решения дори за най-тежките приложения. Изборът на правилната гума за всяка задача предотвратява преждевременното износване и осигурява по-голяма издръжливост, което от своя страна води до по-малко въздействие върху околната среда и намалени разходи.

FL 695 е още едно доказателство за ангажимента на BKT да разработва високоспециализирани технологии, за да отговори на различните оперативни нужди на своите клиенти и крайни потребители. С иновативен дизайн и усъвършенствани технически характеристики FL 695 със сигурност ще се превърне в еталон за 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.