1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ България с извънредно работно време, дежурен сервиз и спешен телефон по време на жътва

ИНТЕРАГРИ България с извънредно работно време, дежурен сервиз и спешен телефон по време на жътва

Сезонът на жътвата е един от най-важните за бизнеса на всеки зърнопроизводител. Това е и времето, в което ИНТЕРАГРИ България е на полето наравно със своите клиенти, за да се погрижи за тяхното спокойствие и сигурност. По време на жътва комбайнът е подложен на изключително високо натоварване и машината е изложена на огромен риск от непредвидени повреди. Ако това се случи, всяка минута е от значение, защото зърното не може да чака!

Ето защо, през активния сезон за зърнопроизводителите, месеците юни и юли, ИНТЕРАГРИ България ще се погрижи за сигурността и комфорта на своите клиенти, като им осигури повече възможности за навременно сервизно обслужване и спешна поръчка на резервни части.

За периода на жътва от 14.06.2022 г. до 30.07.2022 г., базите на ИНТЕРАГРИ в градовете Русе, Добрич и Стара Загора работят извънредно от 8 до 20 ч. в делнични дни, от 8.30 до 17.30 ч. в почивни дни, а 24-часовата доставка на резервни части на склад е гарантирана. И тази година компанията открива специална телефонна линия за спешни обаждания на тел. 0700 46 666, като обажданията на този телефон ще бъдат обработвани приоритетно. В неработните часове ще може да бъде оставено гласово съобщение със заявка на телефонен секретар, която ще бъде обслужена още на следващия ден.

По време на жътва дежурните сервизни екипи работят извънредно за отстраняване на регистриран проблем на място при клиента. За ваше улеснение можете да видите графика на дежурните сервизни специалисти за месеците юни и юли.

Гарантирана е и доставката на резервни части до 24 часа на всички складови наличности. С всичко това, компанията работи по посока изграждане на доверени партньорски отношения със своите клиенти, с непрекъсната грижа за техните сигурност и комфорт по време на активния жътвен сезон.

За nовече информация и връзка с ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.