1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Изгодна промоция от Кубота за лозари и овощари

Изгодна промоция от Кубота за лозари и овощари

Закупете М5071 (специализиран) - 73 к.с. – за 69 000 лв. без ДДС или M5091 (специализиран) - 92 к.с. – за 76 000 лв. без ДДС

Отлично предложение от Кубота България за овощари и лозари.

Специални промоционални цени предлага официалният вносител на марката за два от моделите:

М5071N - 73 к.с. – за 69 000 лв. без ДДС

M5091N - 92 к.с. – за 76 000 лв. без ДДС

Тракторите за лозя и овощни градини от серията M5001 /специализирани/ са оборудвани с 4-цилиндров дизелов двигател Кубота с ниво на емисиите 3B. Двигателят има и нов електронен контрол на скоростта, с който можете да контролирате оборотите на двигателя.

Тракторите се предлагат в две версии на трансмисията съответно едната с 18 предни и задни предавки, както и комфортна трансмисия с 36 предни и задни предавки и двойна скорост. Трансмисията осигурява гладко превключване на скоростите, което допринася за по-благоприятна работа.

Мощната навесна система позволява отлична работа с пръскачки, с оборудване за подрязване и почистване на листа в лозя и овощни градини.

При работа в лозя и овощни градини високата маневреност е една от определящите характеристики на добрия трактор. Bi-speed (би спийд) системата на Кубота увеличава периферната скорост на предните колела и ъгъл на завиване около 35 градуса.

kubota

Голяма, просторна, с перфектна ергономия и комфорт кабина с равен под осигурява всички предпоставки за приятна и продуктивна работа, като седалката е на пневматично окачване. Вместо три резервоара, както при предишните модели, тази серия има само два големи резервоара, разположени от двете страни отдолу на кабината.

Всички характеристики и атрактивните цени са отлична предпоставка лозарите и овощарите да направят една разумна и печеливша инвестиция.

И още: 5-годишна пълна гаранция + 3 безплатни обслужвания и с възможност за лизинг с 1% лихва.


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.