1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота България на годишната среща на картофопроизводителите

Кубота България на годишната среща на картофопроизводителите

В Самоков компанията представи универсални решения за смесен тип стопанства

Кубота България презентира пред картофопроизводители на традиционната им среща в Самоков пълната гама машини (трактори и прикачен инвентар) с марката Кубота, подходящи за стопанствата им.

Кубота Самоков

Част от презентацията беше експонат на модел М105GX IV – 111 к.с., един от най-предпочитаните трактори от серията MGX IV (104-143к.с.). Тракторите Кубота с мощност между 95 и 140 к.с. имат широка употреба, като могат да се използват за разнообразни операции на полето или изпълнението на задачи в различни по размери стопанства. Поради мултифункционалността им те са подходящи за леки и тежки обработки. Използват се също за пръскане и торене.

Кубота

Под капака на показания модел с мощност 104 к.с. работи 3 800 кубика дизелов двигател Кубота, който осигурява голяма производителност за сметка на разхода на гориво. Оборудван е с PowerShift трансмисия, с три диапазона по 8 предавки, както и с електрохидравличен реверс за повече комфорт.

Към представения модел М105 GX IV (111 к.с.) беше агрегатирана торачка от серията DSM на Кубота. Работната ширини и вместимостта на бункерите са с различни размери според изискванията на фермерите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.