1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота България участва на събора на овцевъдите край Петропавловския манастир

Кубота България участва на събора на овцевъдите край Петропавловския манастир

Модерни решения за животновъдни ферми

Единадесетото издание на овцевъдния събор, който по традиция се провежда край Петропавловския манастир, привлече над 200 000 посетители. Сред участниците беше фирма Кубота България, която показа специализирана техника, подходяща за животновъдни ферми.

Николай Жеков, продуктов мениджър в Кубота България, представи трактора EK1-261 с мощност от 26 к.с., оборудван с 3-цилиндров двигател Stage V.

nikolai-jekov

Николай Жеков, продуктов мениджър в Кубота България

„Този трактор е водещ в класа си заради ергономията и позиционирането на лостовете за управление. Достъпът до основните компоненти за управление е много удобен. Тракторът има стандартна двойка хидравлични изводи. Отделно платформата му е по-голяма и е по-удобна. Работните светлини се характеризират с модерна LED технология. Тракторът може да бъде оборудван с челен товарач, с кофа, различен прикачен инвентар. Изключително удобна машина за работа в тесни и ниски пространства заради малките габарити и високата маневреност.“

EK1-261 предлага изненадваща производителност. Със своето отлично съотношение качество-цена, закупуването на този компактен трактор е напълно възможно за животновъдните ферми.

На събора вниманието на посетителите привлече и мултифункционалното RTV 1100 с хидростатична трансмисия и мощност 25 к.с. Може да се използва както за спорт, лов, забавление, така и за транспортиране на товари при пресечени терени. Изключително удобно за товари, които е необходимо да се изсипят чрез повдигаща каросерия.

Тези и още машини може да видите от 15 до 19 май 2023 г. в Стара Загора на изложението за селскостопанска техника БАТА АГРО.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.