1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. LEMKEN вече предлага тороразпръскващи машини

LEMKEN вече предлага тороразпръскващи машини

Компанията стартира успешно сътрудничество със SULKY

Никола Лемкен и Жулиен Бурел обявиха търговско партньорство между своите компании LEMKEN и SULKY точно преди Agritechnica 2019. От този ноември LEMKEN ще разшири продуктовото си портфолио и ще предложи SULKY тороразпръскващи машини в собствен, син дизайн. Продуктовата гама включва три серии с общо пет модела, които партньорите ще разпространяват в Германия, Австрия, Швейцария, страните от Бенелюкс, Ирландия, Обединеното кралство и Полша. Трите серии Spica, Tauri и Polaris се предлагат с обем от 900 до 4000 литра и широк спектър от възможности за управление, от базова версия до 100% ISOBUS. Новите тороразпръсквачки отговарят на най-строгите изисквания по отношение на точността на приложение и икономичността на работа. Удобните опции за настройка гарантират, че торът се прилага точно и икономично. Следователно, разпръсквачите за тор LEMKEN са висококачествени продукти, които оптимално допълват съществуващото продуктово портфолио на компанията в обработката на оран, сеитба и реколта.

LEMKEN и SULKY се стремят към силно партньорство с многобройни предимства. Въпреки че LEMKEN е в състояние да увеличи значимостта си на пазара с този нов продуктов сегмент, SULKY постига надеждното използване на своите производствени мощности. Това са важни фактори и за двете компании, ако искат да останат силни и независими, като същевременно предоставят добавена стойност на специализирани дилъри и фермери.

SULKY представлява семеен бизнес, както и LEMKEN, и двете компании споделят едни и същи ценности и цели. Бизнес фокусът им се състои в разработването на иновативни технологии, които са съобразени с настоящите нужди на фермерите. Никола Лемкен коментира: „Ние сме много щастливи от това сътрудничество и сме убедени, че то ще ни позволи да подкрепим нашите клиенти още по-добре. Оптимално хармонизирани процеси, от обработка на стърнища до торене, дават ясни икономически и земеделски ползи за земеделските производители. Освен това фермерите могат да разчитат на пълната и изключителна услуга на LEMKEN по всяко време.“

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.