1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Марката Кубота празнува 16 години присъствие на българския пазар

Марката Кубота празнува 16 години присъствие на българския пазар

Приятни изненади от Кубота България през 2024 г.

Силен старт на Кубота за 2024-та, след като през миналата година компанията се изкачи на престижното второ място по продажби в България – със 141 регистрирани трактора от общо 1262 бр. и пазарен дял от 11%.

Постижението е резултат от усилената съвместна работа на всички дилъри в страната, високата оценка от клиентите и професионалното отношение и поддръжка на машините.

2024 г. ще премине под знака на две ключови годишнини за Кубота - 50 години присъствие на европейския пазар и 16 години на българския пазар.

Предстои динамична година за целия екип и за дилърите на Кубота, както и за феновете на японската марка – с подготвяното атрактивно участие на изложението БАТА АГРО в Стара Загора през месец май, както и с иновативни и бутикови демонстрации. И още – Кубота България обещава големи изненади.

Кубота е съчетание от страст за иновации и японска ценностна система. Този успех е отличителна метафора за сила, която бранда внася в земеделието, като създава устойчива и модерна общност от земеделски производители!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.