1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Машините Deutz Fahr – все по-предпочитани

Машините Deutz Fahr – все по-предпочитани

Ири Трейд представи бранда на семинар в гр. Бяла Слатина

От 2007 година фирма Ири Трейд  успешно налага в България един от водещите световни брандове в земеделската техника - Deutz Fahr. На семинар край Бяла Слатина българският дистрибутор представи пред фермери от Северна България предимствата на реномираната марка. Акцентите на семинара бяха новите серии трактори на Deutz Fahr, каза в интервю за Агро.бг Георги Ташков, изпълнителен директор на Ири Трейд. „Компанията Deutz Fahr на практика предлага напълно нови разработени серии, които да отговарят напълно на повишените изисквания за вредни емисии, за комфорт, и за качество на работа. Това са сериите 5, 6 и 7 на Deutz Fahr. Акцент поставихме и върху новата серия 9, която ще е в серийно производство и от месец юни ще е и по българските полета.“

Тракторите от 7 и 9 серия са с мощност над 200 к.с. „Напоследък земеделието и фермерите изискват от производителите на агротехника все по-мощни мащини. Така че в този сегмент Deutz Fahr разработи новите серии 9 и 11. Освен това моделите 72 50  и 93 40 от 7-ма серия са носители на редица награди, което показва не само високата оценка на фермерите, а и признанието на професионалното жури. Щастливи сме, че в последните три години Deutz Fahr получи 3 награди от този престижен форум- Трактор на годината. Моделът 72 50 ТТV, с автоматична трансмисия ZF, стана трактор на годината за 2013 г. и беше награден в две от общо трите категории - трактор на годината и награда за дизайн.

А серия 11 беше разработена и представена през 2013 г. на Агритехника в Хановер и очакваме през 2016 да бъде вече в серийно производство. Това е най-голямата по рода си машина с максимална мощност от 440 к.с., което за стандартна машина, която не е с чупеща се рама, е най-големият трактор, правен някога.

Deutz Fahr произвежда и надеждна зърноприбираща техника, като предлага комфортни и много надеждни комбайни. Новите серии С 9000 и 7 000 вече са и на българския пазар, това са най-ярките представители на зърнокомбайните на Deutz Fahr. Зелената линия на Deutz Fahr включва всичко, от което би имал нужда един животновъд: косачки, балировачки, сеносъбирачки, сенообръщачи, самотоварещи ремаркета, за товарене и транспорт на окосената зелена маса.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.