1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland T8 GENESIS® с PLM Intelligence ™ - продуктивна комбинация от конски сили и дигитална мощ, ексклузивно от Интерагри България

New Holland T8 GENESIS® с PLM Intelligence ™ - продуктивна комбинация от конски сили и дигитална мощ, ексклузивно от Интерагри България

Единственият официален вносител на New Holland за страната

• Персонализация в най-добрата й форма с новия подлакътник SideWinderTM Ultra и IntelliViewTM 12 дисплей

• Следващото поколение изцяло интегрирани решения за прецизно управление издигат производителността и свързаността на машините на ново ниво

• Stage V ниво за вредни емисии в комбинация с двигателя Cursor 9 и ECOBlue ™ HI-eSCR2 технология

New Holland Agriculture пуска новия трактор от серията T8 GENESIS® с Precision Land Management (PLM ™), интуитивна платформа за прецизно земеделие на New Holland. Платформата е проектирана в Центъра за разработки на New Holland Agriculture, като предлага на клиентите ново интерактивно ниво на използване и управление на машините.

Новото поколение T8 GENESIS® с PLM Intelligence ™ може да се адаптира към уникалните нужди на всеки отделен фермер с функции, вариращи от разширена свързаност между оператори, превозни средства и търговци за подобряване на производителността и намаляване на времето на престой, с адаптивни контроли, подобрена видимост и комфорт.

За улеснение на своите клиенти и търговци, New Holland увеличи степента на интеграция на портала си MyNew Holland ™ с различни онлайн ресурси. Обновеният портал и новото приложение MyNew Holland ™ осигуряват денонощен достъп до поддръжка на услуги и информация, които ще помогнат на клиента да увеличи максимално производителността на оборудването си и да изпълни максимално ефективно извършваните селскостопански операции.

Тракторът Genesis, известен в Европа като серия 70, беше пуснат преди повече от 25 години и това беше важна стъпка по посока на промяна на дизайна на трактора. Новият T8 GENESIS® с PLM Intelligence ™ е още една крачка напред в дизайна на тракторите, проектиран за специфичния начин на работа на фермерите и базиран на задълбочени проучвания на мнението на нашите клиенти “, обяснява Шон Ленън, ръководител на отдел Трактори при Продуктовия мениджмънт. „Той свързва интелигентно прикачната техника към офиса на фермата и с помощта на ISOBUS III създава предпоставка за по-ефективно използване, както на трактора, така и на машината. Преработили сме кабината, спрямо мнението на нашите клиенти, както в Европа, така и в други страни, за да създадем продуктивно и персонализирано операторско изживяване, с интуитивно управление от ново поколение, като новия подлакътник SideWinderTM Ultra и поддръжката на IntelliView 12.

Персонализация в най-добрата й форма със SideWinderTM Ultra подлакътник и IntelliViewTM 12 дисплей

Въпреки че е снабден с нови функции и технологии, новият T8 продължава традицията на New Holland в предоставянето на интуитивно преживяване за оператора, включващо ергономичния нов подлакътник SideWinder ™ Ultra със своите „зонирани“ бутони, за управление на медиата и климатизацията, до контролите на навеса и клавишите за бърз достъп, които позволяват достъп до навигацията с едно докосване до менютата за настройка. Хидравличните дистанционни клапани могат да бъдат адаптирани по желание и избор на водача, а индивидуалните настройки на трактора могат да се съхраняват срещу името на машината и да бъдат избирани моментално при превключване между отделни задачи.

Новата рамка на кабината гарантира максимална видимост, подобрена допълнително от стратегически разположени камери около T8, които улесняват навигацията от полето по натоварените пътища и следят внимателно прикачното оборудване. Новият дисплей с работни параметри на машината InfoView ™ е позициониран в пряка видимост на предната конзола. Новите 360-градусови LED светлини осигуряват до 30% повече видима светлина. Клиентите и операторите ще оценят увеличеното пространство за съхранение, повече захранващи портове и отдушници, изходни светлини и избор на технология за седалка за оптимален комфорт.

Следващото поколение напълно интегрирани решения за Precision Land Management

Най-иновативните функции се простират далеч извън кабината с пълната интеграция на модерната PLM платформа на New Holland. Подходът на Ню Холанд към решенията за прецизно земеделие може да се обобщи в четири думи: Отворени, Свързани, Умни, Поддържани. PLM Intelligence ги извежда на ново ниво, използвайки MyPLM ™ Connect и споделяне на данни, за да поддържат фермера напълно свързан с техните надеждни софтуерни пакети за земеделие. Използвайки простия потребителски интерфейс, базиран на таблети, фермерът може да споделя и анализира данни, а сега също се наслаждава на подобрена функционалност на поддръжката чрез своя дилър на New Holland, което става с лекота.

Управлението и използването на машината се подобряват чрез New Holland IntelliView Connect, отдалечен достъп до дисплея на New Holland Remote Assistance, инструмент за отдалечено обслужване. Актуализирането на софтуера на операционната система PLM Intelligence също става през смартфон.New Holland IntelliView Connect позволява на мениджъра на фермата или дилъра да гледа дистанционно дисплея на IntelliView 12 и да следи производителността на T8 в реално време, като гарантира производителност и време за работа. Дилърите на New Holland могат активно да управляват автопарка на своите клиенти с дистанционната помощ от New Holland, идентифицирайки изискванията за поддръжка, с приближаване на времето за машинно обслужване и намалявайки времето за пътуване.

Технологични решения

Новият T8 GENESIS® разполага с 8,7-литров двигател Cursor 9, разработен от FPT Industrial. Той отговаря на стандартите за емисии на етап V с високоефективния двигател и системата ECOBlue ™ HI-eSCR2 за последваща обработка, патентовано решение без нужда от поддръжка, което минимизира експлоатационните разходи. Дългите 300-часови интервали на обслужване на двигателя на Cursor 9 ще задоволят най-взискателните клиенти, които търсят максимално количество време за работа в тази област.

2020 г. - T8.435 Ultra CommandTM се присъединява към T8 гама трактори на New Holland

През 2020 г. New Holland ще разшири гамата T8 GENESIS® с нов модел с мощност 400 к.с. Този нов модел ще има скоростна кутия с 21Fx5R и ще бъде наличен в колесни или SmartTraxTM версия. С това ново допълнение клиентите моzemedelieгат да избират на всяко ниво на мощност най-подходящата за техния бизнес технология на предаване. Ultra Command задвижване с пълна сила за тежка работа в полето или Auto CommandTM за приложения с чувствителна скорост и транспорт.

New Holland T8 Genesis Auto CommandTM

 

Модел

Номинална мощност

Максимална мощност

 Max EPM

Вид гума

SmartTraxTM

 

 

 

 

 

 

T8.350

280

315

351

Std.

Не е налична

T8.380

311

347

382

Std.

Не е налична

T8.410

340

375

409

Std.

Опция

T8.435

380

415

435

Std.

Опция

New Holland T8 Genesis Ultra CommandTM

 

Модел

Номинална мощност

Максимална мощност

 Max EPM

Вид гума

SmartTraxTM

 

 

 

 

 

 

T8.350

280

315

351

Стандартна

Не е налична

T8.380

311

347

382

Стандартна

Не е налична

T8.410

340

375

409

Стандартна

Опция

T8.435

400

435

-

Стандартна

Опция


Интерагри България
е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения на своите клиенти, компанията представлява още добре познатите премиум марки за прикачен инвентар - Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis. Интерагри България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване. В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност и да отговори максимално на нуждите на своите киенти, компанията развива бизнеса си интензивно. За да бъде близо до своите клиенти, разполага с търговски представители във всички райони на страната, както и с 12 продажбено-сервизни комплекси в градовете София, Стара Загора, Благоевград, Враца, Плевен, Русе, Дулово, Добрич, Велико Търново, Бургас, Харманли и Пловдив. Като част от усилията, които Интерагри полага за успешно сътрудничество с производителя, е сертифицирането на търговско-сервизните бази по програмата за качество на обслужване на New Holland Top Partner, знак за висока оценка и признание от страна на New Holland.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.