През 2020 г. тракторите Кубота ще са с 5-годишна пълна гаранция

Кубота разширява гамата високотехнологична техника

Фирма КББГ (Кубота България) за поредна година запази трета позиция по продажби на българския пазар за земеделска техника, с пазарен дял от 10%. Дилърите на Кубота подготвят откриването на два нови търговско-сервизни центъра – единият в Пазарджик, а другият в град Бойчиновци (Монтанска област). Кубота успешно внедри онлайн системата „Обратна връзка“, чрез която цели да проследи удовлетвореността на клиентите. Всеки фермер, закупил машина от бранда Кубота, чрез индивидуален код и попълвайки кратък въпросник на интернет страницата на компанията, може да информира доставчика си за това дали е доволен от покупката и обслужването.

През 2019 г. на най-голям интерес се радваха тракторите в мощностния диапазон от 95 до 110 к.с. - М5111 и М5091.

През 2020 г. Кубота ще направи премиера на новите си трактори от серия М6. Тракторите между 130 и 170 к.с. от серия М7003 ще впечатлят с нови допълнителни екстри по отношение на комфорта и софтуера за по-голям синхрон с прикачния инвентар. Предстоящият сезон ще е първи и за новата сеялка на Кубота (Квернеланд), която чрез издухване със скорост от 75 км/ч ще полага семената в почвата.

Новата прикачна пръскачка на Кубота XTS 3 с обем на резервоара 2700-3200 л с ISOBUS терминал вече е налична и за българския пазар. Голямата новост на японския производител на земеделска техника: 5 години пълна гаранция за гамата трактори на Кубота в целия мощностен диапазон от 12 до 170к.с. „Няма никакви уловки в условията, няма допълнително заплащане при посещение, свързано с гаранционни дефекти и резервни части“, уточниха от Кубота България. Запазва се и лизинговото условие – 1% лихва на годишна база.

Най-ценното в портфолиото на Кубота е разнообразието от прикачна техника за почвообработка, сеялки, пръскачки, тороразпръскващи машини, както и машини от „зелената серия“ – сеносъбирачи, сенообръщачи, балировачки, косачки и фолираща техника.

Екипът на фирма КББГ (Кубота България) благодари на всички за успешното партньорство и пожелава на своите партньори (земеделските производители), бъдещи и настоящи клиенти здрава и успешна Нова 2020 г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.