1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Раломекс с редица иновации на изложението в Добрич

Раломекс с редица иновации на изложението в Добрич

Българската компания излиза на пазара със здрава и качествена земеделска техника

За 27-ми път фирма Раломекс АД участва в международното изложение „Селското стопанство и всичко за него", което се провежда до 2 август в Добрич. „Ние считаме, че тук е центърът на земеделието на България, тук е житницата на Балканите и затова нашата фирма не е пропускала изложение", съобщи инж. Рашид Узунов, главен инженер в завода на дружеството.

Посетителите могат да се запознаят машини, които представят всички групи от целия продуктов каталог на компанията от гр. Завет. „Нашето производство включва плугове, култиватори, дискови брани, компактори, валяци, пръскачки, торачки - широк спектър от машини. Продуктовата ни гама наброява над 90 модела изделия", уточни още главният инженер на Раломекс АД. Във всяка машина има иновация или подобрение, породени от нуждата на земеделските производители.

Всички продукти са с 2 години гаранционен срок, а фермерите могат да разчитат на бързо сервизно обслужване Осигуряването на резервни части при нас е гарантирано на 100 % и т ов най-кратки срокове", подчерта още инж. Узунов.


Автор: Галина Недкова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.