1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Силажокомбайнът ROSTSELMASH RSM-1403 на АГРА 2014

Силажокомбайнът ROSTSELMASH RSM-1403 на АГРА 2014

Снимка:

„АгроСкай“ АД е фирмата, оторизирана да предлага модела на българския пазар

Иновационният силажокомбайн ROSTSELMASH RSM-1403 приготвя силаж с отлично качество в големи количества и в кратки срокове. „АгроСкай“ АД е фирмата, оторизирана да предлага модела на българския пазар. Машината е представена на Международната селскостопанска изложба „Агра 2014“.

Като цяло силажокомбайните от сериите RSM са универсални – косене, раздробяване с едновременно товарене в транспортното средство на силажните култури, в това число царевица във фаза восъчна зрялост на зърното, многогодишни и едногодишни тревни смески, сорго, слънчоглед и други култури. Наборът от високопроизводителни адаптери, като хедерите за треви и царевица, и подбирачът позволяват на комбайна да се справя с всякакви задачи.

Моделът RSM-1403 притежава роторен царевичен хедър KEMPER 445 с безопорен режещ апарат за плътен срез за прибиране на царевицата. Отличително за модела е още, че хедърът за прибиране на треви (фронтален, с шарнирно окачена уравновесена част) с ширина на захвата 5,0 м, е предназначен за косене на тънкостеблени култури с височина до 1,5 м.

Силажокомбайнът е оборудван с двигател Mercedes с мощност 400 к.с.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.