1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Сламопресите на Кубота – перфектен завършек на зелената линия на японската компания

Сламопресите на Кубота – перфектен завършек на зелената линия на японската компания

Те могат да бъдат с фиксирана или варио камера с избор на размера на балата в комбинация с ISOBUS управление

Балиране на силаж, сено и слама – бързо, с висока плътност, с ниски разходи. Няма проблем, ако работите със сламопресите на Кубота. Те ви гарантират високо качество, производителност, функционалност и иновации на достъпна цена. Различните модели осигуряват различни опции и възможности. Сламопресите могат да бъдат с фиксирана или варио камера с избор на размера на балата в комбинация с ISOBUS управление. Бали с висока плътност означава поставяне на повече материал във всяка бала, а това съчетано с диаметър до 2 м неизбежно означава намаляване на производствените разходи по отношение на балиране и опаковане.

Моделите BF 2255 и 3255 са с фиксирана камера с ролери, с размер на балата – 120фх125 см. Машините извършват принудително подаване на масата с пружини, ротор или суперкът система. Връзването може да бъде със сезал и мрежа.

Подбирачите са от 200 см до 220 см.

Следващата серия сламопреси включва моделите BV 4160-BV4180. Те са с варио камера с ремъци и размер на балата – 0,80-1,60Фх120 см и 0,80-1,80Фх120 см.

Серията BV 5160-BV5200 е представена от модели с варио камера с ремъци. Размер на балата – 0,60-1,60Фх120 см. и 0,60-2,00Фх120 см. Най-новият модел балировачка от гамата BV5200 е с пълно ISOBUS управление, което означава, че може да се управлява от терминала на трактора, както и фолиращата машина. След като балата е готова, автоматично се придвижва към фолиращата част. Фолирането е бързо и ефективно. В случая могат да се правят паралелно две действия – докато едната бала се оформя, втората вече се фолира. 80-90 бали могат да произведат на час. Възможност за три различни плътности на балата, както и интелигентно 3D уплътняване.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.