1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Техгруп - универсални решения за ефективно земеделие

Техгруп - универсални решения за ефективно земеделие

Снимка:

Компанията с разнообразие от световни брандове на Агра 2014

Авангардът на щанда на Техгруп на изложението АГРА 2014 са пръскачките Gaspardo – самоходният модел Uragano, както и в прикачен вариант. Брандът Gaspardo е представен и с богата гама прикачен инвентар за земеделски обработки и сеитба.

Друг акцент на представителния щанд на компанията в Пловдив са земеделските ремаркета Umega, представени от модела SPC 30 с шаси от стоманени профили и товароносимост – 30 000 кг. Каросерията е с обем 39,5м3, дължина 8050 мм, ширина  2190 мм, и височина 2200 мм. Необходимата мощност за работа с ремаркето е 300 к.с.

Брандът Фантини показва уникален адаптер за безредово прибиране на слънчоглед, без значение от състоянието на посева - полегнал или изправен, с опростена кинематика, без износващи се части и без допълнителни разходи в експлоатационния период. Оптимизираното разположение на лифтерите води до минимални загуби на зърно - практически нулеви. Инвестицията в приспособлението се възвръща още през първата година. Безредовият принцип на прибиране води до минимизиране на разхода на гориво при мощните зърнокомбайни, като 12-редовото приспособление от този тип излиза на цената на 6–редовото при стандартните.

На щанда на Техгруп посетителите могат да видят и торачката Agrex - най-добрият продукт на пазара, с впечатляващо изгодно съотношение цена – качество. Работните ширини са в голям диапазон от 18 до 36 метра, като концентрацията на тора по цялата дължина е почти еднаква. Капацитетът на бункера е до 3 000 л. Торачките се предлагат в два варианта: прикачни и навесни, като могат да бъдат с ръчно или компютърно управление. Новата система KYLO е снабдена с кантарно устройство, което много точно определя и регулира дозата, в зависимост от скоростта и формата на гранулата. Улеят на бункера и работните перки с диска стандартно са изработени от неръждаема стомана. Отворянето и затварянето на торачката е хидравлично.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.