1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Titan Machinery Bulgaria отпразнува 2 години от създаването си

Titan Machinery Bulgaria отпразнува 2 години от създаването си

Снимка:

Събитието беше отбелязано в рамките на АГРА 2014

2 години от създаването си отбеляза българо-американското дружество Titan Machinery Bulgaria. Събитието беше отбелязано с пресконференция и коктейл в рамките на изложението АГРА 2014. „За този период отчитаме много положителни тенденции в бизнеса, усъвършенстваме се, предлагаме нови технологични линии, стартирахме бизнес с употребявани машини, имаме промени в ръководството на компанията“, така Румен Лазаров, член на Борда на директорите на Titan Machinery Bulgaria, накратко обобщи постигнатото през тези години.

Григор Статев, зам.-изпълнителен директор, също направи равносметка: присъствието на Titan Machinery Bulgaria на българския пазар е белязано с професионализъм, доверие, традиции в земеделието, сигурно бъдеще. Какво е постигнато през миналата година – откриване на нова база в Русе, разширяване на екипа, утвърждаване на бранда Titan Machinery Bulgaria, осигуряване на повече налични машини, качеството на обслужване е станало още по-добро. През 2014 г. предстои разширяване на портфолиото с продукти, като акцент ще бъде поставен на нови технологични линии при машините за животновъдството, лозаро-винарството, зеленчукопроизводството, оризопроизводството.

Специален гост беше Андреас Клаузер, изпълнителен директор на CASE IH за Европа. „Няма съмнение, че в Titan Machinery Bulgaria е най-големият дилър на земеделско оборудване във вашата страна. Ценя ентусиазма на Румен Лазаров, както и неговия подход за правене на бизнес на високи обороти. Пожелавам растеж и още дълги години в бизнеса“, заяви г-н Клаузер.

На пресконференцията присъстваха представители на всички фирми, с които дружеството си партнира. Те изнесоха презентации за новостите при земеделското оборудване. На впечатляващия си щанд Titan Machinery Bulgaria показа новости от своите партньори с акцент на тракторите Magnum CVX на CASE IH, 12-редовата сеялка Tempo R на Vaderstad, концепцията IM Farming на Kverneland Group, която получи приз за иновация от Международния панаир в Пловдив, оборудване от Salford, Tecnoma, Annaburger, Lely, Faresin.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.