1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Товарачите Мерло – завиден комфорт, пъргавост и до 18% икономия на гориво

Товарачите Мерло – завиден комфорт, пъргавост и до 18% икономия на гориво

Максимулч - многофункционален и рентабилен култиватор от фирма Анимекс

агрисем максимулч

Култиваторът Максимулч серия 5 на френския производител Агрисем Интернационал е сред топ предложенията на Анимекс за есенната кампания. С едно минаване машината извършва всички необходими обработки за последващо засяване, използвайки работната комбинация от двойна дискова секция, работни органи тип продълбочител, подравняващ ред дискове и гумено-метален валяк, като абсолютно всички функции се регулират хидравлично от трактора. Работните органи на Максимулч са с нон-стоп система, главините на дисковете са усилени, необслужваеми и са с доживотна гаранция.

агрисем продълбочител

Сред акцентите на щанда на компанията на БАТА АГРО беше продълбочител, подходящ за есенна обработка на почвата. При него ъгълът на атака на работния орган позволява с минимално количество конски сили да се използва по-голяма работна ширина. Подходящ е за обработка над 40 см дълбочина в почвата. При обработка машината не обръща и не смесва почвените слоеве, като по този начин запазват полезните вещества в горния слой.

Гамата телескопични товарачи на Мерло беше представена с три основни модела: Турбофармер 38.10 с 10-метрова стрела, максимална товароносимост 3 800 кг и мощност 140 к.с., моделът Мерло 42.7 с товароподемност 4 200 кг и стрела 7.0 м, както и модел TF35.7, който е със 115 к.с. и 7 м стрела.

Видимостта и обезшумената кабина на Мерло осигуряват завиден комфорт, хидравличната система осигурява пъргавост, а двигателят позволява до 18% икономия на гориво при товарене и разтоварване.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.