1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Жечко Андрейнски: Получихме оферта, която беше неустоима

Жечко Андрейнски: Получихме оферта, която беше неустоима

Животновъдната му ферма се обслужва от нов трактор Кубота М4062

Отскоро в стопанството на Жечко Андрейнски работи нов трактор Кубота, модел М4062 – 66 к.с. От близо 2 години земеделецът се занимава с отглеждането на овце от породата Ил Дьо Франс. Високопродуктивните животни се нуждаят от денонощни грижи – от почистване на помещенията, до раздаване на храната. Тесните пространства във фермата не позволяват широкогабаритна техника.

Тракторът, който успешно се вписва в изпълнение на всички операции във фермата, е моделът М4062. Той предлага голям комфорт, висока производителност и прецизност при използване.

„На нас ни беше необходима машина с компактни размери, която да е маневрена и да извършва необходимите действия по храненето на животните. След проведени разговори с официален представител на марката, получихме оферта, която беше неустоима и затова решихме да си закупим трактор Кубота“, разказа Жечко Андрейнски.

Kubota1

Но освен добрата цена има и други фактори, които спечелили производителя - добрият сервиз, 5- годишната пълна гаранция, трите безплатни обслужвания и не на последно място - доброто партньорство с местния дилър на Кубота фирма Агро КГ.

 

Kubota

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.