4-та международна конференция Зърнена Академия 2019

Организатори са  Агрикор и АгроПортал , в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

Програмата на конференцията на 31 Октомври 2019 г. включва презентации на едни от най-добрите анализатори и експерти от реномирани институции и компании от България, Румъния, САЩ, Русия, Великобритания. Първокласните лектори ще представят настоящите и бъдещи тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури.

Новост тази година е участието на Chicago Mercantile Exchange (CME Group) – световния лидер на пазара на фючърси върху земеделски стоки. За първи път ще се проведе и семинар на GAFTA ( The Grain and Feed Trade Association ), чийто стандартизирани договори се използват в над 95% от световната търговия на зърно. 

Делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други ще се срещнат на 4-тото издание на Зърнена Академия - 2019 г., за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица и производни.

Събитието ще се проведе в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, гр. Варна

Онлайн регистрацията е вече активна. Регистрираните преди 10-ти Септември 2019 г. ползват преференциални цени. 

Припомняме атмосферата от  Зърнена Академия 2018 , а в галерията ни можете да разгледате снимки от миналогодишното събитие.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.