1. Начало
  2. Новини
  3. Аквакултури
  4. Използването на язовирите държавна собственост е обект на обществено обсъждане

Използването на язовирите държавна собственост е обект на обществено обсъждане

Срокът за представяне на предложения и становища по проекта изтича на 09.12.2019 година

На интернет страницата на Министерството на земеделието, храните и горите и на Портала за обществени консултации, е публикуван доклад (мотиви) и проект на Наредба на Министерство на земеделието, храните и горите и Министестерство на околната среда и водите за изменение и допълнение на Наредба № 37 от 2008 г. за ползването на язовирите – държавна собственост, в рибностопанско отношение и правилата за извършване на стопански, любителски риболов и аквакултури в обектите – държавна собственост по чл. 3, ал. 1 от Закона за рибарството и аквакултурите.

На заинтересованите лица е предоставен 30-дневен срок за представяне на предложения и становища по проекта, който изтича на 09.12.2019 г. Със съдържанието на проекта на наредба и доклад, може да се запознаете на следния електронен адес: https://www.mzh.government.bg/bg/normativni-aktove/proekti-na-normativni-aktove/proekt-na-naredba-za-izmenenie-i-doplnenie08112019/

Вашите предложения и становища може да изпращате на следната електронна поща: silviya.zheleva@iara.government.bg в срок до 09.12.2019 г. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.