1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. В МЗХ ще се проведе заключителен семинар за реформата в горския сектор

В МЗХ ще се проведе заключителен семинар за реформата в горския сектор

Събитието ще се състои на 15 октомври

Заключителен семинар по Проекта в подкрепа на институционалната реформа в горския сектор ще се проведе в Министерство на земеделието и храните. Това съобщиха от пресцентъра на министерството.

В рамките на семинара ще бъдат обобщени резултатите от Проекта в подкрепа на институционалната реформа в горския сектор, финансиран безвъзмездно от Световната банка и изпълняван от МЗХ и Изпълнителна агенция по горите. Проектът започна през 2010 г. с цел да бъде подпомогната провеждащата се реформа в горския сектор чрез предоставянето на икономическа, правна и институционална експертна помощ от международни и български консултанти.

Сред ректорите на семинара ще бъдат зам.-изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по горите (ИАГ) инж. Красимир Каменов и д-р инж. Любчо Тричков, директор на Дирекция „Проекти и международни дейности” на ИАГ. Участие в семинара ще вземат експерти в областта на горите, представители на браншови, профсъюзни и неправителствени организации, научната общност, държавната горска администрация и Световната банка.

Събитието ще се състои на 15 октомври, понеделник, от 14.00 часа в Голям колегиум на Министерството на земеделието и храните.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.