1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Изпълнителна агенция по горите с проект за внедряване на електронни административни услуги

Изпълнителна агенция по горите с проект за внедряване на електронни административни услуги

Целите и дейностите на проекта са съобразени и съответстват на редица национални и регионални стратегически документи

На 04.06.2015 г. от 10.30 ч. в зала „Анел“ на хотел „Анел“ (гр. София, бул. Тодор Александров № 14) ще бъде проведе откриваща пресконференция по проект № 13-31-42/30.04.2014 г. - „Подобряване на обслужването на гражданите и юридическите лица и осъществяване на ефективен контрол върху дейността на задължените лица чрез реализиране и внедряване на електронни административни услуги“, осъществяван с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

На пресконференцията ръководителят на проекта инж. Ивайло Иванов и екипът по проекта ще запознаят присъстващите с основната и специфичните цели на проекта, основните дейности, целеви групи и очаквани резултати.

Целите и дейностите на проекта са съобразени и съответстват на редица национални и регионални стратегически документи, имащи отношение към модернизирането на администрацията.

Проектът е в съответствие с приоритетна ос  III. “Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление“, подприоритет 3.1. „Подобряване на обслужването на гражданите и бизнеса, в това число чрез развитие на електронното управление“.

Периодът на изпълнение на проекта е 18 месеца.

Обща стойност на проекта: 792 822,43 лева

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.