1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Министър Василева ще представи пред кметове от Северозападния район възможностите да кандидатстват по екологични проекти

Министър Василева ще представи пред кметове от Северозападния район възможностите да кандидатстват по екологични проекти

Срещата ще се проведе в Изложбената зала на Регионалния исторически музей, Враца

Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще представи пред кметове от Северозападния район за планиране възможностите да кандидатстват за екологични проекти през 2016 г.  по финансовите инструменти, които МОСВ управлява – Оперативна програма „Околна среда“,  Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и Националния доверителен екофонд (НДЕФ).

Срещата е днес, 9 юни във Враца от 11:00 ч. в Изложбената зала на Регионалния исторически музей. На нея са поканени кметовете от Северозападния район за планиране, в който са областите Враца, Видин, Монтана, Плевен и Ловеч.

Същия ден във Враца от 12:30 ч. в залата на читалище „Развитие“ ще се състои спектакълът „Яко е да си еко“ с актьорите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Преди представлението министър Василева ще награди тримата победители в „Зелената олимпиада“ в Северозападния район за планиране.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.