Министър Василева ще представи пред кметове от Северозападния район възможностите да кандидатстват по екологични проекти

Срещата ще се проведе в Изложбената зала на Регионалния исторически музей, Враца

Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще представи пред кметове от Северозападния район за планиране възможностите да кандидатстват за екологични проекти през 2016 г.  по финансовите инструменти, които МОСВ управлява – Оперативна програма „Околна среда“,  Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и Националния доверителен екофонд (НДЕФ).

Срещата е днес, 9 юни във Враца от 11:00 ч. в Изложбената зала на Регионалния исторически музей. На нея са поканени кметовете от Северозападния район за планиране, в който са областите Враца, Видин, Монтана, Плевен и Ловеч.

Същия ден във Враца от 12:30 ч. в залата на читалище „Развитие“ ще се състои спектакълът „Яко е да си еко“ с актьорите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Преди представлението министър Василева ще награди тримата победители в „Зелената олимпиада“ в Северозападния район за планиране.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.