1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. МЗХ организира семинар за признаване на организации на производители на плодове и зеленчуци в гр. Кюстендил

МЗХ организира семинар за признаване на организации на производители на плодове и зеленчуци в гр. Кюстендил

В срещата участие ще вземат представители на ДФЗ-РА, както и представители на признати организации и групи на производители на плодове и зеленчуци

Министерство на земеделието и храните организира семинар на тема: „Новости в изискванията за признаване на организации на производители на плодове и зеленчуци и за одобряване и управление на оперативни програми подадени от такива организации”, който ще се проведе на 14 и 15 юли 2016 г., в гр. Кюстендил.

Целта на събитието е да се повиши информираността на признатите организации и на групите производители на плодове и зеленчуци за направените с наредбата промени в изискванията за признаване, както и популяризиране на възможностите за получаване на подпомагане чрез прилагане на оперативни инвестиционни програми.

В семинара участие ще вземат представители на Държавен фонд „Земеделие”-Разплащателна агенция, както и представители на признати организации и групи на производители на плодове и зеленчуци у нас.

Срещата на 14 юли ще започне от 13:00 часа в залата на хотел „Стримон Гардън“,  който се намира на ул. „Цар Симеон“ № 1.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.