1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Стартира информационна кампания по Оперативна програма "Конкурентоспособност"

Стартира информационна кампания по Оперативна програма "Конкурентоспособност"

Тя ще се проведе на 21, 23 и 24 септември в 10 града на страната

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) стартират информационна кампания по Оперативна програма "Конкурентоспособност".

Кампанията ще се проведе на 21, 23 и 24 септември в 10 града на страната, съгласно приложения график в прикачения документ след статията.

Представителите на бизнеса ще имат възможност детайлно да се запознаят с условията и начина на кандидатстване по процедурите за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, които са отворени досега. Това са процедурите за покриване на международно признати стандарти, за предоставяне на консултантски услуги на предприятия в затруднение, за развитие на стартиращи иновативни предприятия, за технологични паркове и за клъстери, съобщиха от МИЕТ.

Лектори ще бъдат експерти от ИАНМСП, която е Междинно звено по Приоритетни оси 1 и 2 на Оперативната програма.

Поредицата семинари се провеждат като част от политиката на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за откритост и прозрачност при финансирането по ОП „Конкурентоспособност". Тя цели подобряване информираността на бенефициентите, улесняване на достъпа до финансиране и по-висока усвояемост на средствата от Структурните фондове на ЕС.

Информационните дни са отворени за всички заинтересовани страни, в това число медии и граждани. Участието е безплатно.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.