Млечната ферма като печеливш бизнес

Водещи експерти с международен опит в млечното говедовъдство обсъждат новостите от сектора

Водещи експерти с международен опит в млечното говедовъдство обсъждат новости от сектора на 23 февруари в Пловдив.

За поредна година Холандската млечна ферма присъства по време на изложението АГРА в Пловдив, този път чрез семинар, посветен на качественото управление на съвременните говедовъдни стопанства от сектор Мляко. Събитието ще бъде открито от посланика на Кралство Нидерландия, Н.П. Том ван Оорсхот, на 23 февруари от 14.00 часа в пресклуб Конгресен Център на Международния панаир в Пловдив.

Основните теми, които ще бъдат застъпени по време на семинара, са управлението на млечните ферми в холандски стил, повишаването на качеството на грубите фуражи, иновациите в системите за хранене и възможностите за добив на по-големи количества висококачествена млечна продукция, разработени от холандските фирми.

Освен холандските експерти, представители на водещи компании от изключително напредничавия и иновативен млечен сектор на Кралството, в семинара по време на Агра 2017 участие ще вземат и добре познати със своята компетентност и опит имена от България, като д-р Георги Куцаров и инж. Банко Банев.

Входът за семинара е свободен за всички заинтересовани от темата за иновативно, перспективно и добре планирано млечно говедовъдство.

Вижте подробности и програма на събитието...

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.