1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В АГРОФОРУМ: Личната и професионална кауза на Валентина Васильонова, зам.-председател на ФНСЗ

В АГРОФОРУМ: Личната и професионална кауза на Валентина Васильонова, зам.-председател на ФНСЗ

И още: С каква нова агротехника кооперацията в гр. Камено постига висока рентабилност

Тази седмица в АГРОФОРУМ започваме със съвети за успешен старт на есенната кампания. Защо е необходимо да обеззаразим семената преди сеитба?

Царевицата е сред най-предпочитаните за отглеждане култури у нас. Но ако си мислите, че знаете всичко за нея, грешите. Защото стопанската 2019-га пристигна с поредната иновация - нова технология в царевица за зърно. Ще превземе ли тя българските полета - времето ще покаже. Но първо - нека да научим повече за нейните специфики!

Запазена марка на предаването Агрофорум е да ви представя хора с кауза, личности с идеи, с ценности и с изпитана философия за бизнеса и живота. Днешната ни среща е с Валентина Васильонова, заместник-председател на Федерацията на Независимите синдикати от земеделието. Опитахме се в нейния портрет да внесем и истинността и градивността на професионализма, но и багрите на чисто човешката емоция.

Инвестициите в модерна техника са начинът за повишаване на производителността в земеделската дейност. Това е философията на кооперацията в гр. Камено, която разполага с модерен агропарк. Какви високи технологии са внедрени в техниката и с какво те допринасят за добрата рентабилност - отиваме на полето, за да проверим.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.