1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. По случай 15-ия рожден ден на WWF в България присъединяваме към редиците си нов колега!

По случай 15-ия рожден ден на WWF в България присъединяваме към редиците си нов колега!

Проверете знанията си

Той е удивително любознателен и, въпреки че постъпи на работа току-що, вече знае всичко за нас и за нашата дейност.  

ПАН е виртуален асистент, който е на линия 24/7 онлайн. ПАН има афинитет към дигиталните комуникации, викторините и, разбира се, към опазването на околната среда.

За да се запознаете с ПАН е необходимо да имате инсталирана Viber апликация на устройството си, след което да КЛИКНЕТЕ ТУК.

Задайте въпрос на ПАН
ПАН има важната задачата да ви запознае с нашата организация и работата ни! Ако искате да знаете нещо, просто го попитайте.

А ако не се чувствате в настроение за сериозни теми, помолете го да ви разкаже виц. Учудващо и за нас, пандите имат чудесен хумор!

Играйте куиз-игри с ПАН
Знаете ли какво е FSC или колко защитени територии Натура 2000 има в България?

Проверете знанията си в някоя от 6-те ни теми: гори, води, климат и енергия, диви животни, защитени територии и потребителско поведение.
Пан ще ви разведе из интересни кътчета на България където сме работили през последните 15 години и където продължаваме да работим. Той ще ви предложи специална интерактивна карта, на която можете да разгледате подробно къде и как опазваме горите, водите, дивите животни, защитените територии, как се борим с климатичните промени и какво правим, за да насърчаваме поминъка на местните общности. Картата ще се актуализира редовно след всеки малък успех на WWF, така че доверете се на Пан и се отправете на едно незабравимо приключение.

PANWWF

Това е Пан – новият ни колега, който знае всичко за дейността на WWF

Освен че е сладкодумен, Пан може да бъде и много, ама много, забавен! Специално за вас той ще организира разнообразни викторини, с чиято помощ да разберете доколко познавате работата на WWF. Най-ценното тук е, че колкото повече правилни отговори давате, толкова повече интересна информация за нас ще получавате. Тези от вас, които успеят да дадат над 60% верни отговори ще получат уникален авторски сертификат, удостоверяващ знанията им в съответната природозащитна сфера. А това си е истинско признание от перфекционист като Пан, който пък ще има грижата да измисля нови и нови любопитни въпроси, за да има винаги какво да научите.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.