1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. „Повишаване на информираността на заинтересованите страни за мрежа Натура 2000“

„Повишаване на информираността на заинтересованите страни за мрежа Натура 2000“

Максималният размер на финансовата помощ е 4 300 000 лева

Наближава крайният срок по процедурата за „Повишаване на информираността на заинтересованите страни за мрежа Натура 2000“. Последната дата, на която могат да се подават предложения е 30 декември 2016г.

Целта е да се постигне уеднаквяване на нивото на първоначална информираност, да се надгради осведомеността и да се предостави актуална и експертна информация на заинтересованите страни за  Натура 2000. Основни допустими дейности по процедурата са провеждане на три национални информационни кампании за представяне на ползите, които предоставя мрежата и провеждане на годишни форуми по актуални теми, както и актуализиране на НПРД.

Максималният размер на безвъзмездната финансова помощ е 4 300 000 лева. Процедурата е финансирана от Европейския фонд за регионално развитие и със средства от националния бюджет. Бенефициент по програмата е дирекция „Национална служба за защита на природата“ в Министерство на околната среда и водите.

Проект по процедурата може да бъде подаден от кандидата единствено чрез попълване на уеб базиран формуляр за кандидатстване и подаването му с електронен подпис чрез системата ИСУН 2020.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.