НССЗ организира семинар на тема: Специфични изисквания при директни доставки на суровини и храни от животновъдните стопанства

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация

Днес, 25 ноември 2020 г. (сряда) Национална служба за съвети в земеделието Национална служба за съвети в земеделието (ТОО в гр. Шумен и гр. Перник) и Българска агенция по безопасност на храните (Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Шумен) организират онлайн семинар  на тема: "Специфични изисквания при директни доставки на суровини и храни от животновъдните стопанства"

По време на онлайн семинара: участниците ще се запознаят с изискванията при реализация на суровини и храни от пчелните стопанства, съгласно Наредба № 26/14.10.2010 г. за специфичните изисквания за директни доставки на малки количества суровини и храни от животински произход, както и с необходими документи за вписване на лицата, извършващи директни доставки.

Основните теми на информационния семинар са следните:

► Изисквания при реализация на суровини и храни от пчелните стопанства, съгласно Наредба № 26/14.10.2010 г. за специфичните изисквания за директни доставки на малки количества суровини и храни от животински произход;

► Вписване на лицата, извършващи директни доставки и необходими документи;

► Предоставяне на консултантски услуги по подмярка 2.1.2 „Консултантски услуги за малки земеделски стопанства“ по мярка 2 „Консултантски услуги, услуги по управление на стопанството и услуги по заместване в стопанството“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!

Повече за събитието ще намерите в рубриката Предстоящо


Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.