1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Основни изисквания за производство на качествен зеленчуков разсад

Основни изисквания за производство на качествен зеленчуков разсад

Информационна среща-семинар с демонстрация на НССЗ и ССА - Опитна станция по земеделие - Хан Крум

На 25 април 2017 г. в с. Хан Крум обл. Шумен ще се проведе съвместна информационна среща-семинар с демонстрация на НССЗ (Териториален областен офис - гр. Шумен) и Селскостопанска академия (ССА) - Опитна станция по земеделие - Хан Крум.

На семинара доц. д-р Майя Мутафчиева – Опитна станция по земеделие Хан Крум ще запознае присъстващите с избор на място, подготовка и засяване на лехите за производство на разсад.

Доц. д-р Майя Мутафчиева ще представи на гостите методи за отглеждане на разсадите и растителнозащитни мероприятия през различните фази на развитие – теоретична част с демонстрация в Опитната станция по земеделие.

Експертите от Териториален областен офис на НССЗ - гр. Шумен ще разяснят на участниците в семинара възможностите за подпомагане на зеленчукопроизводителите по мерки от Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. и по Схемите за директни плащания за кампания 2017 г.

Събитието ще се проведе в с. Хан Крум, обл. Шумен, ул. “Преслав“ № 1А, сградата на Опитна станция по земеделие - Хан Крум.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.